Tijd voor een feestje: 40 jaar getrouwd!
Wat een voorrecht is het om zoveel mooie lieve mensen te mogen ontmoeten, steeds maar weer. Jan en Corrie, een heel gelukkig echtpaar, met wie ik bij de kennismaking al een super gezellige avond heb gehad, vierden hun 40 jarig huwelijk bij de Lunterse Boer in Lunteren. Een fotoshoot vooraf met hun zoon en dochter en hun gezinnetjes, op een prachtig plekje waar de heide volop bloeide en het zonnetje lekker scheen, en vervolgens een super gezellig feest waarvan de gasten ook zichtbaar genoten! En zij niet alleen, ik heb er ook van genoten! Bedankt Jan en Corrie dat ik dit feest met jullie mee mocht vieren!
26 okt 2016 in Feest, by
Een heel klein meisje…en een trotse grote broer en zus
Nog geen twee weekjes op de wereld en ik mocht dit kleine wondertje vastleggen. Samen met haar trotse grote broer en zus, en haar papa en mama natuurlijk! En wat deden ze het goed met z’n allen! Genieten was het!
24 okt 2016 in New born, by
Op de Ginkelse Heide
Al weer een aantal maandjes geleden, maar wat was het gezellig! Flink vroeg, aan het begin van de zomer, hebben we torretjes gezocht, bomen beklommen, gekletst met de schaapjes en natuurlijk foto’s gemaakt. Hierbij een kleine selectie van dit mooie gezinnetje!
23 okt 2016 in Gezin, by
En weer een hele toffe bruiloft…
Wat een eer was het dat ik deze mooie dag van Willem en Marian mocht vastleggen. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat was ik erbij, en ik had dit feest niet willen missen! Dank jullie wel voor het vertrouwen!
14 aug 2016 in bruiloft, by
Een hele bijzondere bruiloft…
Ja, dat was het, een hele bijzondere bruiloft… de bruiloft van mijn zus en zwager. Ze deden het gelijk goed: 2x, namelijk een keer in Birma en daarna deden ze het nog s dunnetjes over in Nederland. Ik mocht de foto’s maken van deze hele gave dag, waarvan hier dan ook een hele kleine impressie te zien is… Misschien binnenkort ook wat foto’s van de reis die we er gelijk maar van gemaakt hebben…want ja, Birma, daar ga je niet voor een dagje heen natuurlijk…
24 jan 2016 in bruiloft, by
Een nieuw wondertje op komst…
Afgelopen zaterdag mocht ik de zwangerschap van Marlies en Gabriel op de foto komen zetten. En jawel, grote zus Sophia was ook van de partij. Wat deed zij het goed zeg, ondanks dat ze heel moe was… Nog een paar weekjes en dan mag dit hele mooie gezinnetje een zoontje en broertje verwelkomen!
23 jan 2016 in Zwangerschap, by
Celeste, een modelletje in spe…
Tja, wat moet ik er nog over zeggen….
24 dec 2015 in Kids, by
Omdat het zo een gave lokatie is…:-)
Model: Marjoleine Bessels
24 dec 2015 in Geen categorie, by
De oude Enka fabriek, deel 2
Ook Linde was mee voor deze gave shoot in de oude Enka fabriek… Model: Linde van Rooijen
24 dec 2015 in Model, by
De oude Enka fabriek… een plek om nog s terug te gaan
En hier is het dan…het resultaat van een deel van de shoot in de oude Enka fabriek… Wat een feest is het om daar alleen al rond te lopen… prachtige muren, gave deuren, heerlijke kleuren… En als je dan ook nog een camera en een paar leuke, gezellige modellen mee hebt is het feest compleet. Hier de foto’s van model: Rianne van der Veer
23 dec 2015 in Model, by