Over Hanneke

Sluit Toon info

 

Ja, dit ben ik…
Hanneke Vos, inmiddels 34 jaartjes jong en de grootste bofkont van de wereld want….. ik heb het mooiste beroep en de meest fantastische hobby die je je maar kunt bedenken! In het dagelijks leven mag ik me nuttig maken als kinderfysiotherapeute en daarnaast geniet ik ontzettend van het op stap gaan met mijn camera om mooie momenten op de plaat vast te leggen.

Ik richt me vooral op de kinder- (en gezins-) fotografie, omdat ik het een uitdaging vind om het kind op de foto te krijgen zoals de ouders het kennen. Niet met een ‘cameraglimlach’, waarvan er al bergen met foto’s zijn maar met een pure lach, een twinkel in de ogen, een ondeugend koppie of een ‘gekke bek’… want kinderen zijn puur, eerlijk, echt, spontaan en vaak nog heerlijk zichzelf. En mijn passie is om dat vast te kunnen leggen.

Het allerliefst fotografeer ik met natuurlijk licht, dus lekker buiten, in een omgeving waar kinderen vrij zijn om te bewegen, waar ze hun energie kwijt kunnen, lekker kunnen spelen en flink plezier kunnen maken. Ik neem de tijd voor een fotoshoot, zodat het een uitje wordt, een kwaliteitsmoment voor iedereen. Een geslaagde foto is voor mij dan ook een foto waar de ongedwongenheid en puurheid vanaf spat.

Met dit alles in mijn achterhoofd is ook de naam Pure in Focus ontstaan. Focussen op het pure, eigenlijk hoef ik er niet zoveel meer over te zeggen, hetgeen hierboven staat spreekt denk ik wel voor zich.

Naast kinderfotografie blijf ik mezelf ook uitdagen in de andere richtingen. Zo gaat mijn camera en mijn tas met lenzen ook altijd mee bij weekendjes weg, een bos-/hei-/strand-/stadswandeling, evenementen of een heerlijke vakantie, dus in mijn blog zullen jullie daar ook van mee kunnen genieten. Verder volg ik cursussen en doe ik workshops, omdat ik van mening ben dat ik nooit uitgeleerd ben.

Kijk lekker rond op deze website en laat een leuk berichtje achter!